Betaling

Betalingen for Sabeel Udviklingsprogram (SUP) går til de mange omkostninger, der haves i forbindelse afholdelse af alle aspekter af programmet. Vi mener, at programmet er en investering for den studerende i at udvikle og opbygge sig selv i denne verden for at få det bedste i den næste.


Nedenstående betalingsplaner foregår enten ved bankoverførsel eller med kort via det sikre system Stripe. Betaling for enkelte retreats kan også gøres via MobilePay.

Betalingsplaner for mænd

Man kan som mand vælge at betale på en af tre følgende måder:


  • Fuld (1 betaling): 3999 kr. - betales i starten af forløbet
  • Årligt (3 betalinger): 1469 kr. - betales i starten af året
  • Månedligt (36 betalinger): 133 kr. - betales i starten af måneden


De viste priser er for otte retreats og to udviklingskurser - altså eksklusiv seminarerne. Man kan først tilmelde sig en plan, efter man har deltaget i sit første retreat, som man betaler for på én gang eller over to omgange. Forløbet for mænd varer tre år (tre retreats om året).

Betalingsplaner for kvinder

Man kan som kvinde vælge at betale på en af tre følgende måder:


  • Fuld (1 betaling): 3999 kr. - betales i starten af forløbet
  • Årligt (4 betalinger): 1099 kr. - betales i starten af året
  • Månedligt (48 betalinger): 99 kr. - betales i starten af måneden


De viste priser er for otte retreats og to udviklingskurser - altså eksklusiv seminarerne. Man kan først tilmelde sig en plan, efter man har deltaget i sit første retreat, som man betaler for på én gang eller over to omgange. Forløbet for kvinder varer fire år (to retreats om året).

Betaling for enkelte retreats

Man kan godt vælge at betale for ét retreat ad gangen, hvis der er ledige pladser.

Sene betalinger

Alle planbetalinger skal ske på de ovenstående nævnte dage. Enhver SUP deltager skal rettidigt underette de ansvarlige, hvis en betaling ikke kan gennemføres, hvorved en særlig, skriftlig aftale givetvis kan laves.


Enhver SUP deltager, som er to måneder bagud med betaling uden at have underrettet de ansvarlige, mister adgang til de SUP begivenheder, som betalingsplanen dækker over. 

Tilbagebetaling

Alle anmodninger om tilbagebetaling skal indgives til de SUP ansvarlige via e-mail på betaling@sabeel.dk. Hvis man melder afbud til et retreat 30 dage eller mere FØR retreatet starter, er man berettiget til at få refunderet beløbet fratrukket eventuelle gebyrer i forbindelse med tilbagebetalingen.


En anmodning om tilbagebetaling der modtages 30 dage eller mindre inden retreatets startdato er IKKE automatisk berettiget til at få refunderet beløbet, men hvis vi kan erstatte pladsen til retreatet, kan det godt komme på tale.

6 måneders binding

Ved tilmelding af en betalingsplan, accepterer man en 6 måneders binding til Sabeel. Det betyder, at man som minimum skal betale et beløb svarende til 6 måneder, selvom man beslutter at forlade programmet inden for de første 6 måneder. Når 6-månedersperioden er overstået, skal man - hvis man beslutter at forlade programmet - give 30 dages varsel.


Hvis man ikke har valgt den månedlige plan, men i stedet den årlige eller hvis man betaler på én gang, gælder samme procedure, og så får man tilbagebetalt det man betalte, fratrukket beløbet svarende til de seks måneder.

Copyright © Sabeel 2019